Over ons

Altijd de hoogste kwaliteit

maak een afspraak met ons

Grondverzetbedrijf Mom Grondwerken

De drijvende kracht achter Mom Grondwerken is Dennis Mom. Hij groeide op met het grondverzet en volgde de opleiding tot Assistent Uitvoerder Groen, Grond & Infra. Vervolgens deed hij een aantal jaren ervaring op binnen een grondverzetbedrijf, waar hij leerde werken met diverse machines en technieken. De expertise die hij daar opdeed zet hij nu in om de grondwerken voor particulieren en bedrijven perfect uit te voeren.

grondverzetbedrijf dennis mom

Samenwerken

Een compleet aanbod, dat is wat grondverzetbedrijf Mom Grondwerken biedt. Niet alleen de kavel bouwrijp maken, maar ook woonrijp. Niet alleen de tuin afgraven, maar ook inrichten. Daarvoor werken we samen met verschillende gecertificeerde krachten, zoals:

  • Hoveniers
  • Stratenmakers
  • Bouwbedrijven
  • Boomzagers
  • Kwekerijen
  • Tuinbedrijven

Onze kracht

Mom Grondwerken gaat voor de hoogste kwaliteit. We komen daarom altijd eerst bij u langs om in gesprek te gaan over uw wensen en om advies te geven. Vervolgens zetten we de beste mensen in, zodat het eindresultaat jaren meegaat. We beschikken over een uitgebreid nieuw en gekeurd machine- en wagenpark en hebben voor iedere opdracht het juiste materieel.

grondverzetbedrijf machines vrachtwagen

Offerte aanvragen?

Zoekt u een betrouwbaar en ervaren grondverzetbedrijf? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een deel van de offertes is vrijblijvend. Wilt u weten of dat voor u ook het geval is? Neem dan contact op met Mom Grondwerken door te bellen naar 06-43555275 of mail naar info@momgrondwerken.nl.

Ik wil graag overleggen