Duurzaam grondverzet

en perfect werk afleveren

maak een afspraak met ons

Deskundig grondverzet:
duurzaam resultaat

Als u een huis of schuur wilt bouwen, kan dat niet zonder de oppervlakte bouwrijp te maken. De grond moet bijvoorbeeld verhoogd, verlaagd of geëgaliseerd worden. Gebeurt dit niet op de juiste manier, dan is er kans op verzakking, wat enorme schade toebrengt aan de bebouwing.

Ook als u een tuin of oprit wilt aanleggen moet de grond bouwklaar gemaakt worden. Hetzelfde geldt voor wegenbouw. Mom Grondwerken heeft jarenlange ervaring met alle aspecten van grondverzet en zet dit graag in om u te ondersteunen.

duurzaam-grondverzet mom grondwerken

Geen half werk

Deugdelijk grondverzet staat of valt met nauwkeurigheid en vakmanschap. Net dat extra laagje menggranulaat, zand of grond toevoegen en iets langer aantrillen betekent het verschil tussen verzakking of stabiliteit. Mom Grondwerken levert geen half werk, maar zorgt voor het beste resultaat. We werken samen met verschillende specialisten die altijd perfect werk afleveren dat nog jaren mee kan. Wilt u weten hoe we daarvoor zorgen? We gaan graag met u om de tafel om de beste aanpak te bespreken.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
grondverzet is vakmanschap

Levering bouwstoffen

Ook voor bouwstoffen kunt u bij ons terecht. Houdt u materialen juist over en kunt u dit zelf niet verwerken? Wij leveren niet alleen bouwstoffen, maar dragen ook zorg voor de afvoer. Wij leveren diverse materialen, zoals:

  • Zand
  • Grond
  • Menggranulaat
  • Grind
  • Tuin- en bestratingsmaterialen

Kleine sloopwerkzaamheden

Bij grondverzet hoort soms ook sloopwerk. Als u bijvoorbeeld een terras wilt plaatsen op een plek waar nu het tuinhuisje staat, moet dit bouwwerk wijken. Misschien wilt u wel af van een enorm hek dat om uw perceel staat of hebt u behoefte aan een vrij uitzicht en moeten daarvoor bomen gekapt worden. Mom Grondwerken beschikt over de juiste machines en toebehoren om deze kleine sloopwerkzaamheden voor u uit te voeren. Wij verwijderen geen asbest.

Wilt u een machine huren?

Mom Grondwerken heeft een uitgebreid machine- en wagenpark dat we ook verhuren. U huurt de machine met man al vanaf één dag. Hier vindt u een overzicht van onze machines met daarbij de specificaties en toebehoren

Onze klanten aan het woord

“Voor onze verbouwing heeft Dennis de fundering uitgegraven. Dit was een lastige klus doordat de graafmachine er bijna niet bij kon komen. Echter was dat voor Dennis met zijn uitstekende capaciteiten en ervaring geen probleem. Daarnaast moest de dumper (en de graafmachine) iedere keer door de garage via een tuindeur, aan beide kanten was er 1cm speling, ondanks dat Dennis minstens 20x heen en weer is gereden zit er geen enkel krasje op de kozijnen. Kortom een vakman die iedere klus kan klaren.”

Marco Tijssen – Huissen

Meer weten?

Bent u op zoek naar een specialist in grondverzet?
Neem dan contact op met Mom Grondwerken door te bellen naar 06-43555275 of mail naar info@momgrondwerken.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.