Bouw- en woonrijp maken

Klaar om te bouwen… en te wonen.

maak een afspraak met ons

Grondwerken bouwproject

Heeft u een kavel gekocht en wilt u daar uw huis, schuur of bedrijfspand op gaan bouwen? Dan is het belangrijk om eerst aan de slag te gaan met het voorbereidende werk, zodat de kavel bouwrijp is. Als het gebouw eenmaal staat, kunt u het niet direct in gebruik nemen, maar moet het woonrijp gemaakt worden.

Mom Grondwerken heeft een uitgebreid machine- en wagenpark, waardoor we onder andere sloopwerkzaamheden en graafwerkzaamheden kunnen uitvoeren, maar ook materialen kunnen aanleveren en afvoeren. Door onze jarenlange ervaring en deskundige aanpak kunt u bouwen op een stevige basis.

grondwerken bouwkavel

Van bouwrijp …

Voordat we een beginnen met de grondwerken, gaan we eerst met u in gesprek over de beste aanpak. Als we het met elkaar eens zijn, starten we met de eerste fase. Eerst moet alle begroeiing of zelfs bebouwing die op de kavel staat, verwijderd worden.

Mom Grondwerken doet dit graag voor u en voert het materiaal ook af. Vervolgens graven we de fundering uit, worden verschillende kabels en leidingen gelegd, waarna we de bouwput weer vlak maken. Als de fundering gelegd is, zorgen we dat de grond eromheen weer op de juiste hoogte is gebracht.

grondwerken bouwrijp maken kavel

… naar woonrijp

Als het gebouw eenmaal staat, is het niet direct klaar voor gebruik. Er mist bijvoorbeeld een oprit en een tuin. Ook hiervoor kunt u bij Mom Grondwerken terecht. We dragen zorg voor de complete tuinaanleg, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen de basis te leggen.

grondverzet is vakmanschap

Samenwerking

Bij de bouw van een huis of ander gebouw zijn verschillende partijen betrokken. Mom Grondwerken vindt het belangrijk om op een goede manier met hen samen te werken, zodat het bouwproces goed verloopt.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
samenwerking voor bouwrijp en woonrijp maken

Projecten Grondwerken

De afgelopen jaren was Mom Grondwerken betrokken bij diverse projecten. Zowel bij het bouwrijp maken van kavels als bij tuinaanleg en kleine sloopwerkzaamheden. Benieuwd wat wij doen? Bekijk ons foto-overzicht.

Onze klanten aan het woord

“Dennis Mom heeft voor ons begin 2018 diverse graaf en grond verzet werkzaamheden uitgevoerd, van Waalkade muur om te voorkomen dat de tuin afkalft door het wassende water maar ook graafwerk ten behoeve van een zware fundering en het aan-trillen van gebroken puin voor onder het grind. Nu bijna een jaar later kunnen we zeggen dat het resultaat naar absolute tevredenheid is, nergens blijft water staan bij grote regenval en al het water loopt de juiste kant op. ☺

Dennis bedankt !”

Peter Gerritsen – Gendt

Interesse?

Bent u op zoek naar een specialist in het bouw- en woonrijp maken van kavels? Neem dan contact op met Mom Grondwerken door te bellen naar 06-43555275 of mail naar info@momgrondwerken.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.