Complete vernieuwing van voortuin, achtertuin en oprit. Voorzien van Cortenstalen trappen en borderranden.

Compleet aangelegde voortuin, achtertuin en oprit in Arnhem. Deze voor en achtertuin hebben wij compleet leeg gemaakt en voorzien met keerwanden, om de juiste hoogte verschillen te kunnen opvangen. Deze keerwanden zijn daarnaar bekleed met cortenstaal, en cortenstalen trappen.

Cortenstaal is weer vast staal, sterk en de bruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kernmerk. (Zeer modern). Ook hebben wij de voor en achtertuin voorzien van keramische tegels. En de oprit verharding aangebracht met bijpassende kleur grind (split). Tevens ook een trampoline ingegraven, elektra, en borders aangelegd. De bewoners hebben zelf de beplanting en gras aangelegd.

Onze klanten aan het woord

“MOM grondwerken heeft onze voor- & achtertuin in Arnhem Noord uitstekend aangelegd. Het hoogte verschil is geegaliseerd door diverse terassen aan te leggen. De oprit is van nieuw grind voorzien, mooie natuurstenen bestrating in de achtertuin en alles is keurig afgewerkt met Cortenstaal. Zeer modern en een lust voor het oog.

De uitvoering geschiedde volgens plan, binnen tijd en budget. Over de voortgang en diverse beslispunten tijdens het proces werd goed & tijdig afgestemd. Dennis Mom is een prettige persoon om rond huis te hebben werken. “

Familie Halsema – Arnhem

Offerte aanvragen?

Zoekt u een betrouwbaar en ervaren grondverzetbedrijf? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een deel van de offertes is vrijblijvend. Wilt u weten of dat voor u ook het geval is? Neem dan contact op met Mom Grondwerken door te bellen naar 06-43555275 of mail naar info@momgrondwerken.nl.

Ik wil graag een afspraak maken